Skridskoåkning!







Nu ska här laddas inför kvällen, GOTT NYTT ÅR!


091230

Godeftermiddag =)

Blev en tur till stan igår med Johan, hittade 2 bhar, och han köpte en ny jättefin tröja. Senare på kvällen var jag med ida, myspys. Idag har jag varit inne i stan och solat, så nu känner jag mig lite brun igen =) Köpte även en dagcreme! Ikväll kommer Johan, sen ska nyår planeras, Carro ringer mig senare med! Första nyåret man inte är helt säker på vad man ska göra. Men allting kommer lösa sig! Kommer nog antagligen inte blogga imorn, men bilder kommer senare från nyår. Jag säger redan nu alltså, GOTT NYTT ÅR!









Idag!

Kvällen och håret blev bra igår! Idag åkte jag & Carro in till stan vid elvatiden, skulle kolla efter nyårsklänning. Dock blev det ingen nyårsklänning, men ett 2 st linnen och ett par trosor, så är hyffsat nöjd iaf :) Får leta efter nyårskläder på onsdag. Annars blir det paljettkjolen jag fick av ebba och något linne till det!



Köpte jag i helgen!



Idag!


HOS CAROLINE


27 December

Jag måste vara världens sämsta på att uppdatera. Har ju gått några dagar sen julafton nu ju. Julen var bra, den firades hos Mormor och Morfar i Lindsdal. Där var min familj, sen mosters familj och alla mina kusiner och morbröder. Var lite kul att min kusin Filip var med i år också som bor i Malmö. Jag blev i vilket fall väldigt nöjd med julklapparna, fick en kamera, massa pengar, pyjamas, parfym, väska, påslakan, inredningsprylar, kläder, smycken, smink, skinnhandskar, och så fick jag en digital fotoram av Johan, passade ju riktigt bra eftersom jag fick kameran ju :) Vid tio sen hos mormor och morfar så kom Johan som hade varit hos sin morfar tidigare, det var mysigt att fira jul tillsammans. Dagen efter var vi hos Johans mormor och firade lite jul. På kvällen jobbade jag sen i garderoben på Sandra, träffade mycket kompisar som var ute. Det var faktiskt kul att jobba :)

Igår kollade jag på Johans cup i Färjestaden sen på kvällen tog vi bara det lugnt. Idag ska jag träffa Caroline och Sabbe, vi ska slinga håret sen får vi se vad kvällen erbjuder!

Här är lite bilder från julhelgen!













Dan före dopparedagen!

Nu firar vi minijulafton med Tobbe och Monica. Alla julklapparna är inslagna och imorn är det julafton. Imorn lär
jag inte blogga så GOD JUL!
chrismas 20091 by cdq3.

HOS IDA



Kollar på Coyote Ugly, sjukt bra är den, med Mr O'donnel ;) hähä!

4 dagar kvar..

Nu är det bara fyra dagar kvar till julafton, herregud vad tiden går fort alltså! Var ute för en stund sen, det var 19 minusgrader ute? det är stört!

Nu har jag hälften av julklapparna kvar, ska in till stan imorn med Amanda, kommer bli hur trevligt som helst. Så hoppas jag att jag hittar alla julklapparna jag ska ha imorn. Tänkte kanske att jag kan lägga mig i solariet med så man får lite färg. På tisdag har vi planerat in pulkaåkning, haha! Man får ju passa på nu när man har mycket snö. Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Lenner ska ringa, han hade någon idé om nyår, är spänd på att höra. Sen borde Mamma och Pappa komma snart med, dom har varit i Malmö och handlar julklappar! Uppdaterar kanske senare. Pussis



19 december.

Trevligt sällskap ikväll och iallafall hälften av julklapparna köpta!

FEST

Nu kommer Dompan snart, då ska vi fixa oss, sen vidare mot stensö och fest :) uppdatering kommer imorgon. PUSS

SNÖ

Idag föll nästan den allra första snön här i Kalmar, och för en gångs skull la sig den med :) Den här veckan känns som det kommer bli en bra vecka, iorförsig prov i filosofiprov imorn och socialkunskap på torsdag, men det överlever jag faktiskt, eftersom i slutet av veckan ska jag och Dompan partaja, sen blir det ju jullov med. Mer än helt okej faktiskt :) Måste komma igång med mitt julklappsköpande nu, har fortfarande inte köpt en enda julklapp, det är inte okej ><

Imorn ska jag träffa Johan, har saknat honom, fast vi sågs i söndags! Nu ska jag hoppa i duschen, sen måla naglarna!


Vintern visade sig faktiskt lite igår!


14.13

Längtar till jullov, julafton och nyår nu. Julafton blir hos mormor och morfar i år, nyår är inte bestämt än, vet om 2 fester, men vi får se vad man hamnar. I år ska mina kusiner fira jul med oss hos mormor och morfar med, kommer bli riktigt kul :)



Hittade en bild på syster och min kusin Hanna :)

Min önskelista!



Det blir en ganska dyr önskelista i år, men man får väl se vad som dyker upp på julafton :) Idag är jag hemma och är sjuk, vilket suger ganska hårt! Helgen har varit bra, haft myspys med Johan, sen träffade vi Anton, Linus, Amanda och Ida, vilket blev en väldigt bra kväll. Jag undrar när jag får jobba nästa gång, annars kanske jag är sugen på utgång nu på fredag, var ett tag sen nu. Nu ska jag äta frukost framför tvn. Hörs senare :)

10 december.

Var hemma tidigt idag, slutade tio i elva, sen solade med Carro och Sabbe, nu ska jag städa mitt rum, sen kommer Ida om en timme! Mys. Imorn blir det en lugn dag i skolan med lucia, äta bakelser, kakor osv, sen kolla på film. Därefter till Johan för att bo där hela helgen. På lördag ska vi umgås med härligt folk hela kvällen lång. Nu måste jag städa!

091208- 20.57

Jag vill ha en jul/nyårs klänning!






HOT


2:a advent

Har verkligen inte orkat blogga i helgen. I fredags så träffade jag äntligen Johan, hade inte tid att träffas förra veckan. Vi hade supermysigt, kollade på bio vid halv sju, new moon, den var riktigt bra kan jag säga! Är helt besatt av Twilight- serien nu. Så den rekomenderar jag verkligen. Efter det åkte vi hem till mig, käkade god mat, la oss under täcket med godis och kollade en film. En riktig mysfredag! Igår jobbade jag på kvällen, vilket gick väldigt bra. Serverade på Sandra under julbord. Var hemma vid ett på natten sen så var riktigt trött, men pengar in :) Idag har jag sovit ut länge, sen ridit i några timmar. Om en stund kommer Johan, vi får se vad vi ska hitta på!




3 december.

Haft en ganska skön dag i skolan, gick till två bara. Varit på Ikea med ida, mysigt med julstämningen och allt där nu. Dessutom har jag fått jobb idag med, ska bli riktigt skönt att ha mer pengar så man kan köpa det man vill och behöver! :) Imorn så bjuder min underbara Johan mig på bio, så ska äntligen få se New Moon, är riktigt sugen på att se den. Har hört att den varit bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen prata med mysis. Godnatt =)



imorn äntligen! :D




Noll motivation..

Har naturkunskapsprov imorn & jag orkar verkligen inte. Är så grymt jävla skoltrött nu. Hur får man motivation till skolan?

1:a December

23 dagar kvar till Julafton, sjukt mysigt! Hela huset är mysigt nu med adventsljusstakar, tomtar och grejer överallt! Idag blir det en tråkig dag, eller det har ju gått ett antal timmar på den, skulle träffat min kära Dominique, men sen vaknade jag upp med urinvägsinfektion? Jag som aldrig haft det. I vilket fall blev det ett besök hos farbor Doktorn sen medicin på det i en vecka, inte okej säger jag, kissa taggtråd är ju inte sådär överdrivet mysigt precis ><

Ihop med min urinvägsinfektion ska jag istället plugga naturkunskap, innehållet är kemi, det suger verkligen! Så vi får väl se hur det går med det sen. Senare ikväll ska jag hämta mamma på någon jobbmiddag och prata med min älskade Johan som jag saknar hur mycket som helst!

Nu får jag ta tag i mitt liv & vänta på helgen, alltid veckans höjdpunkt. Hoppas på fest och bowling med de bästa kanske?



sommaren är allra bäst, härlig bild av min syster.



Hittade en EXTREMT FUL bild på mig & Caroline från förra sommaren på en familjefest!

RSS 2.0