16.06

Imorn peppar vi en riktig brakfest i Bjursnäs!

Här kommer ett litet smakprov på de bilder jag och min bästa vän Ida tog igår.

♥ Love / T











Vintern är fakiskt också ganska härlig :)

Dagen!

I förmiddags åkte jag & ida till stan efter en natt hos mig. Där köpte jag ett linne som jag verkligen tyckte om :) Efter det åkte vi hem till mig, och eftersom att det har varit så himla fint väder idag så har vi varit ute och tagit hur mycket fina kort som helst med systemkameran, har varit en riktigt lyckad dag!

Ikväll myser jag & Johan, vi har skrivit CV och varit duktiga. Nu ska vi krypa ner i soffan!

Pussis


Gårkvällen

Blev en riktigt trevlig kväll i Krankelösa med "gamla gänget", det måste göras om snart! Kvällen avslutade senare jag & Ida hos Anton :)


Trött måndag!

Igår vankades det fest, jag, Dompan och Carro fixade oss sen åkte vi till borgholm av alla ställen. Det var både kul och segt, det sega var ju att alla som var där nästan tog bussen vid tjugo i sex på morgonen för att det inte fanns någon annan, usch! Har sovit tre timmar inatt! Ikväll är det träff med gamla gänget eller vad man ska säga, dock vet jag inte hur jag ska komma dit än, har ingen bil osv, så får se hur det blir! Detta är verkligen inte min dag! Bjuder på några bilder från gårdagen!








I'm y o u r s



J O H A N E R I K S S O N

blir mysfredag med Johan.

Tilda med ankmun. haha!


Äntligen fredag & sportlov..

Äntligen äntligen fredag.. Den här veckan har varit så himla seg om man jämför med hur fort veckorna annars brukar gå, och pricken över i:et kan man faktiskt säga att även sportlovet börjar. Riktigt skönt!

Ikväll hade det varit kul att gå ut egentligen, men har inte råd med det idag, dessutom ska det bli snöstorm igen har jag hört, klass 1 varning och att hela helgen ska se ut just så. Det kommer betyda att det bara blir ännu mer snö, och nu vill jag verkligen att den där sommaren ska komma. Det känns väldigt långt bort..


Men först nu är det sportlov. På måndag blir det fest hela natten med Qvös, vi tar en buss hem till Kalmar från Borgholm vid fem på morgonen, man kommer vara lagom pigg då. Tisdagen bjuder på en kväll med gamla gänget eller vad man ska säga tror jag. Resten av veckan måste jag plugga lite, sen boka in en efterlängtad dag med fröken Axelsson, haha! På fredagen är det dags för Martins, Lindas, Jonathans och Julias 18årsfest. Kommer bli kalaskul tror jag. Verkar som de flesta man känner ska dit. Så det peppar vi ordentligt för tycker jag!

Nu om tjugo minuter kommer Johan och plockar upp mig, har inte träffat han på hela veckan, så saknar honom ordentligt. Blir en riktig myskväll och kanske ett varmt bubbelbad? Jag hoppas på det iallafall. Men först nu ska jag följa med honom till doktorn, sen måste jag ta ut pengar. Sen äntligen blir det hemfärd.

Ha det gott :) Puss / T


Mys

Blir Mandi efter skolan, ska baka och kolla på film, Sabbe kommer nog över sen kanske också, MYS. Imorn är det äntligen fredag och sportlov. Kommer bli kalasskönt. Dock kommer man ju få plugga även under lovet. På måndag är det fest med Qvöstjejerna och SÖS, det taggar vi för.

Nu är det snart dags för naturkunskap, hörs senare kanske.
Puss./T






G L Ä D J E

saknar dig fisen

DAGENS!


Dagens humör: Glad:)
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Plugga naturkunskap och matte, sug!
Dagens frisyr: Lockigt som alla andra dagar :)
Dagens smink: Som vanligt.
Dagens klädsel: Paljettleggins, ett vitt somrigt linne och en kavaj på det!
Dagens planer: Plugga, äta, tv, sooova.
Dagens vill ha: Helg, sportlov och sommar!
Dagens längtan: Johan<3
Dagens funderingar: Hur allt blir efter man äntligen slutat skolan?
Dagens tråkigaste: Att det bara är onsdag och jag är ensam hemma.


17.35

Haft en lektion idag, och det var teater, helt okej. Amanda och jag hittade på annat istället för projektarbetet. Nu är jag så himla trött så vill bara gå och lägga mig och senare vakna vid halv åtta för att se halv åtta hos mig, idag är det hemma hos Björn ju, så coolt att det är min gamla lärare, haha! Dock kan jag inte sova, måste plugga på den där jävla naturkunskapen :( bajs. En sak gör mig glad iaf, mina bortsprungna favoritjeans, dom enda jag jeans jag använder faktiskt är tillbaka, greeat!

Nu ska jag fixa mat. det är välbehövligt! Puss/ T


sovmorgon.... :)

Fick sova till 8 idag, hur skönt som helst, brukar faktiskt gå upp vid 6 annars ju. Idag blir det projektarbete, sen ska vi på teater vid klockan ett om hedersmord osv, så får se när den är slut! Ikväll ska jag hem och plugga, naturkunskapsprov imorn... orkar inte. Men måste!



En bild från KM för någon vecka sen kanske, pigga och glada :)



15 februari




Igår var det ju alla hjärtans dag, blev en mysig dag! På kvällen var jag & Johan på bio, blev Snabba Cash, den var bra, gillade dock inte slutet.. Idag åkte vi skidor med skolan, längdskidor då alltså, blev många skratt, haha. Det var riktigt jobbigt kan jag säga, alla var riktigt svettiga efteråt, haha!

Sitter just nu i lägenheten, men ska hem med mamma snart, släppa in hästarna och plugga.. & just det, idag är vår gamla lärare med i "halv åtta hos mig", ska blir kul att se det!

/ T


Alla ♥ dag

Johan och Jag bytte presenter redan i fredags, han fick en jättefin tröja utav mig och jag fick massa smycken utav honom, blev jätteglad! Hittills idag har det bara varit en mysdag, senare nu ikväll blir det biomys, gillas! Fick en alla hjärtans dag present av mammie imorse som kommer på bild här nere, love her!


kvälls & morgonmys ♥




23.27

Sitter på Morfars 60årsfest med Johan, varit en väldigt mysig kväll faktiskt, imorn är det alla hjärtans dag, mysigt mysigt! Antar att det blir en dag bara för mig och Johan & massa kärlek, hihi! Idag på förmiddagen klippte både jag & Johan oss hos Johans mormor, jag blev nöjd, klippte av 3 cm typ, det är bra att hon kan klippa. Har frisörskräck så vill helst slippa det... haha! Blir aldrig nöjd när jag går till frisören själv..

Nu ska jag lägga ifrån mig laptopen och fortsätta vara social. Godnatt på er!


Kall Måndag!

Usch, idag har jag verkligen frusit hela dagen, solade solarium i eftermiddags, då blev jag lite varm iallafall. Vill bara att det ska vara helg igen, det är så skönt att vara ledig.. Men först är det en vecka innan helgen, ska till mandi både imorn och på onsdag, blir väl projektarbete, sen antar jag väl att vi äter mycket också, blir oftast så, haha! På torsdag är det tydligen bistro, men tror inte att jag orkar det faktiskt, ska träna, sen hem till Johan och äta tacos, det låter mer lockande faktiskt :) Fredagen bjuder antingen på fest eller myskväll, sådant som märks ju. På lördag fyller morfar 60, så då ska Johan även mer på 60årsfest. Söndagen är det ju alla hjärtans dag, vi får se vad som händer då, hihi :) Nästa vecka ska mamma och jag köpa gymkort, är sjukt motiverad att få tillbaka alla mina muskler jag hade förut..... :) Nu ska jag hoppa i duschen. Pussis



Vi sommaren 08, saknat!



01.54

Klockan är natten och Amanda, Martin, Anton och Linus har precis åkt hem. Vi var hos PK tidigare en runda, men åkte hem till mig runt tiotiden.. Har iallafall haft en jättetrevlig kväll som vanligt med de bästa! Nu ska jag & Johan lägga oss i ett bubbelbad, sen sätta igång en film, blir en riktig sovmorgon imorn, s k ö n t

Godnatt snyggingar!



great night

Igår vankades det utgång, riktigt kul var det. Man träffade så himla många och kvällen blev riktigt lyckad, trots att jag hamnade i ett litet minislagsmål och daniels mobilskärm blev totalkrossad! Idag kom min balklänning, och den är riktigt fin, mycket finare i verkligheten, kommer se ut som en liten prinsessa... :) haha! Nu ska jag kolla tv:n. Helgen bjuder på riktigt fina planer!


Min finfina lillasyster


1 februari 2010

Godmorgon :)

Helgen har varit bra, fick hem min klänning från HM i fredags, det andra var slut på lagret, så det kommer om några veckor. Inhandlade nya leggins, ett par glasögon och öronhängen i fredags, great! Fredagskvällen bjöd på mys med min make. På lördagen skulle jag jobbat, dock vaknade jag med feber, så fick ringa återbud. Inte bra att jobba om man är sjuk ju! Därav missade jag även festen med brudarna i Qvös. Istället kom Ida på kvällen och gjorde mig sällskap, vid halv tolv sen på kvällen åkte vi till Öland för att hämta Johan, Martin och Anton på en 18fest. Vi stannade där en stund, så det var trevligt! Plus att jag tjänade pengar på det, absolut inte fel :) Igår hade jag & johan en riktig myssöndag med film, blev faktiskt även Saltkråkan oxå haha! Nu i veckan ska stugan betalas, sen på onsdag blir det utgång, är riktigt pepp, även syrran fyller år då! Sen på torsdag är vi lediga, inte helt fel kan jag säga.. :)


RSS 2.0