M I N

Klänningen kom i min storlek- äntligen! Beställd och kommer om en vecka, ser jag verkligen fram emot :)


en bra tisdag!

Efter skolan idag blev det spontanshopping med Caroline & Alexandra, vi hade det mycket trevligt! Köpte en jättefin ny klänning, två par strumpbyxor och några öronhängen! Klänningen ska jag ha på fredag då det blir utgång med fina flickor :*

Frams till dess är det plugg, träning och allt det vardagliga. Nu ska jag och mamma kolla avslutningsklänningar! Godnatt på er


Måndag.

Idag fick vi sovmorgon till halv tolv, inte fel kan jag säga! Helgen har varit bra. I fredags var släkten här och firade mig och pappa! Fick finfina presenter :) I lördags började kvällen hos Jacke med mycket trevligt folk, kvällen slutade sedan med att jag & Gunhamn åkte ner till Torsås till Julias 18fest! Från början hittade vi inte dit och hamnade istället på en bygdegård med gammeldans, där vi frågade efter vägen., haha! När vi senare kom rätt var det riktigt kul, en lördagskväll kan inte bli bättre! På vägen hem sen sjöng jag & Gunhamn musikal hela vägen hem, åkte in till 7eleven för lite nattmat, sen skjutsade jag tillbaka Gunne till Jacke.

Gårdagen bjöd på en förmiddag i stallet, på kvällen kom Johan och vi körde på en myskväll vilket alltid är uppskattat!

Nu ska jag börja klä på mig, ska ta niobussen till stan! Puss på er


confused.

"Ska vi bara skita i allt och glömma alla våra fina minnen vi haft?"

Onsdagkväll!

Kom hem för en stund sen från två dagar med Mandi. Igår satt vi med projektarbetet en kollade på film med chips och dipp, gottttt! Sen sov jag över hos henne. Meningen var att vi skulle vakna hyffsat tidigt och börja med projektarbetet idag med, men vi sov till kvart över tolv, smarta! haha, typiskt oss!

Idag har äntligen min skinnjacka kommit så ska hämta den imorn, imorn ska jag även köpa present till pappa som fyller år på fredag, då vi ska fira våra födelsedagar tillsammans! Då får jag äntligen träffa älsklingpälskling också<3

På lördag är det 18fest, vilket ska bli jättekul! Blir förfest hos Emma Celander sen vidare mot torsås!

Sen är det ju bara en vecka till i skolan sen påsklov, riktigt skönt. Då blir det utgång den fredagen med Linda, Julia och Amanda, ska bli riktigt kul. Sen är jag ensam hemma förmodligen hela påsklovet vilket jag också ser fram emot, det är alltid lika skönt, några dagar i alla fall.

Nu ska jag kura ner mig framför tv:n! Puss på er ♥

09.54



Dagens!

Är så himla sur på busschaufförer som kör förbi en busshållsplats tidigare än vad dom ska. Tur att man har världens snällaste granne! Åker in till skolan om två timmar och gör socialkunskapsprov, sen projektarbetsplugg. Ingen rolig dag kommer det bli i skolan med andra ord..

Smått & Gott



Lagom tjock vårjacka, tycker den var riktigt snygg!



Fin sommarklänning från Gina :)



Sommarklänning från Vila :)







Armband från Amanda och Markus, Ring från Johan och Nagellack från Amanda :)

Min dag- 19 år!

Haft en bra dag, började dagen hos Mandi, där jag fick present som var många jättefina armband och ett grymt snyggt nagellack och nybakade muffins gullig som hon är :*, åkte senare vidare till Johan där jag av hans föräldrar fick en jättefin somrig klänning och ett midjeskärp, av Johans lillebror Markus fick jag jättefina armband och av Johan en riktigt snygg ring och presentkort, så nu ska det spenderas! :D av mina föräldrar och släkt får jag presenter på fredag så längtar dit eftersom jag vet vad kanske ett paket innehåller... (a) haha!

På lördag laddar vi upp för 18fest vilket jag ser fram emot nu!
Nu är det dags för duschen, tillbaks till skolan imorn tråkigt nog :)

♥ Love/ T


Sälen!

Jag är hemma, med både skidåkning, after ski och med bastning på kvällarna har det varit en underbar vecka :)











Några bilder, orkar inte lägga upp alla :)


Sälen- 13.33

Precis käkat lunch, ska snart ut i backen igen! Kan säga att det är sjukt härligt!
Ha det bra där hemma mina nära & kära! PUSS

Hejdå!

Nu är det packning som gäller, kanske skriver under veckan! Imorn sticker vi. Ha det gott



21.46

Idag är jag sjuk, jätteförkyld och ont i halsen, jättebra att jag blir det innan Sälen nu, knarkar tabletter och nässpray hur mycket som helst! U S C H

Idag hämtade jag ut studentmössan, så det börjar ju helt klart närma sig! Imorn får jag se om jag åker in till skolan, beror på hur jag mår, bättre jag blir frisk tills på lördag när vi åker, men måste in till stan och hämta böcker iallafall och sen blir det nog en fika med Amanda och Madde, blir en bra avslutning på en fredag, sen ska jag gå och byta ett linne som gick sönder efter andra användningen, störande som fan!

Gjorde lite vårfint i mitt rum häromdagen, bytte ut mörka gardiner osv mot vita så nu ser mycket ljusare ut osv, då trivs jag, bjuder på en bild vid fönstret! Nu ska jag duscha, sen läggdags och hoppas på att jag blir friskare!

♥Puss&Godnatt/ T





Bowling/KM

Igår fyllde John 19 år, vid 9 bowlade vi 20 stycken cirka, John hade bokat sex banor, så det var full rulle.. Jag vann faktiskt på min bana, haha :) Efter bowlingen blev det KM en runda, vilket var trevligt som vanligt, diggade min & Julias diptallrik, mums.







Tack för en trevlig kväll!


Tisdag

Dagens: - Ett stycke socialkunskap och projektarbetesplugg med Mandi
- En söt rosett att ha i håret och ett par fina öronhängen blev mina
- Solat och fick fina fräknar (y)
- 4 dagar kvar till Sälen!




Skolavslutning?

Har hittat denna klännningen till skolavslutningen, tycker den är så himla fin! Den finns dock inte just nu i min storlek, men det skulle tydligen komma in nya, så får beställa hem den då! D E N ska jag ha.. :)


Sälen 2010





På lördag åker vi, fy fan vad underbart det ska bli!

Söndag!

Helgen har gått fort, tur att vi är lediga imorn, riktigt skönt med tanke på att jag jobbade till halv tre inatt.. :)
I torsdags hände någonting oväntat. Jag och Mandi var hemma hos henne för att jobba med projektarbetet. Just där gjorde vi ju inte jättemycket, men däremot köpte jag ett par skor, som Amanda hade fått av Nelly samma dag, de glappade så efter att jag testat dom osv så blev det att jag köpte dom! Det var en bra dag, haha! Dock så saknar Amanda dom och de förstår jag eftersom dom är så snygga! Men jag får hjälpa henne att hitta ett par nya snygga :*

Igår fick jag leverans av en kofta från HM som var slut när jag beställde den, men igår kom den, riktigt fin, tajt i armarna, sen mer pösig i resten av modellen! Dessutom i en ljus färg, vill bara ha vår & sommarkläder på mig nu!

Dagen idag består av att greja i stallet, sen kommer mormor och morfar & senare även Johan! Imorn blir det kanske fika i stan med Mandi.. :) Nu ska jag vila upp mig lite efter inatt!

♥ Love/T









Skinnpajen!

Beställd!

Kommer aldrig klara mig utan en sådan.. :) haha!

 


OBOY, vilken dag!




Planer för kvällen!

Tim Burton's Alice in Wonderland - concept art. Johnny Depp as the Mad Hatter

Slutar redan ett idag, riktigt skönt.. :) Efter skolan ska Caroline och jag lägga oss en stund i solariet sen hem och sen ska jag in till stan igen, ska på premiären av Tim Burtons Alice in wonderland med min kära syster, blir riktigt fint!

♥ Love/ T


Tisdag

Sovmorgon idag till halv tolv, inte helt fel kan jag säga.. :) Helgen bjöd på 18fest för Julia, Linda, Jonte & Martin! Det blev riktigt kul och man träffade många man inte träffat på länge. Lördagen var man inte så pigg när man vaknade, men jag fick äntligen rida när snön försvann från vägarna, kvällen var vi hos Johans mormor. Söndagen red jag oxå och träffade Louise på kvällen. Gårdagen var det skola och efter skolan gick jag & Ida och fikade sen solade, efter det åkte vi hem till mig och käkade sen blev det en jättemysig kväll hos Anton! Idag ska jag träffa Johan, men först skola till halv fem, usch!

Puss&Kram









Lite bilder från i lördags.. :)

RSS 2.0