Äntligen fredag...



Tove sjunger In the getto bättre än Elvis! Nu ska jag till skolan, efter skolan ska jag träffa Johan sen blir det fredagsmys, kan jag behöva. Är så himla trött. Ha en bra fredag, för det ska jag ha. PUSS

Min pärla ♥


Böda 2010




Stugan i Böda är nu bokad, kommer bli ett riktigt fint gäng som åker upp, gud vad kul vi ska ha hela midsommarhelgen! :D L Ä N G T A R! Mmm, sommar...



Beställt!

Det här beställde jag bland annat för 2 dagar sen, längtar tills grejerna kommer!



Förresten så har jag köpt en balklänning nu, jag hoppas verkligen den passar när den kommer hem. Lägger upp en bild när den kommit om 2 veckor kanske!

snöööö -.-

Nu är det snöoväder ute igen.. Orkar inte med vintern alltså. Har varit hemma sen halv två idag, riktigt skönt :) Om en timme kommer Johan, sen ska vi åka till Anton med härligt folk. Vi ska boka Böda i sommar om inget problem uppstår! Nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund.




Gårdagens






14.18





2 bilder från i lördags, orkar inte lägga upp mer =)

Lördag!

Ikväll peppar vi inför 18fest. NU på förmiddagen tänkte jag rida, var ett tag sen, så himla halt ute ju! När jag kommer hem ska jag städa mitt rum och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Vid fem bär det av mot Caroline, Sabrina och fix inför kvällen. Kommer bli great! Bilder kommer upp imorgon :)

PUSS!



min pärla!

Fredag!

Nu var det längesen igen jag uppdaterade, får skärpa mig! Denna veckan har varit kul faktiskt. I tisdags hade jag & johan myskväll. På onsdagen slutade jag tidigt och tog bussen till amanda i oxhagen. Där hade vi en skön eftermiddag med godis och film. Senare framåt kvällen blev det utgång, första gången för Amanda som fyllde 18 i måndags! Vi hade riktigt kul och man träffade verkligen hur många som helst. Dock blev det lite för mycket, och dagen efter när vi båda började skolan 8.10 kände man sig inte speciellt pigg.. Torsdagen blev alltså hård. Tränade sen på kvällen och det var riktigt gutt :)

Idag är det fredag och fy vad skönt det är! Ska bara hem och ha en lugn myskväll, kanske drar ihop några stycken för en film? Imorn laddar vi för fest, överraskningsfest för en nybliven 18åring. Kommer bli jättekul! CARRO MÅSTE BLI FRISK, vårat cruwe ju :D!

Nu ska jag dra mig bort mot kagg, mat och johan! PUSS



Gårdagen!

Riktigt kul igår, tack Amanda

Här är några bilder från gårdagen!















Bubbelbad

Jag & Johan bestämde oss för att ha en riktig myskväll, vi började kvällen med att bubbla, bättre kan det inte bli :)

 


Imornkväll



Såhär ska jag se ut imorn kväll!

19.05




Äntligen fredag!

Nu har jag varit dålig med att blogga. Har varit så himla trött denna veckan.. Men nu är det äntligen fredag och ikv blir det tacomys och film, inte helt fel kan kan jag säga. Imorn taggar vi inför fest hos Amanda, blir riktigt najs!





QVÖS

 

 

 

 

För bra! Dompan & Sophia saknas på bilderna dock!




Ren glädje





Love You


Det vore ju inte fel att vara liten igen


Dagens!

Haft en mysig dag på stan med Mira. Kom precis hem nu. Som vanligt pratar man om allt mellan himmel och jord :) Fick även lite inhandlat med, en vanlig svart kofta och lite smycken var en del av det jag köpte, så är nöjd!








Mira-dag!





Tankar

Kvällen blev faktiskt bättre än väntat, varit i lindsdal i några timmar, sen har jag beställt kläder och skor från internet, inte helt fel kan jag säga! :D

Fy fan vad man saknar sommaren alltså, man fryser alltid nu och måste ha på sig tjocka kläder hela tiden. Jag vill bara kunna gå ut halvklädd, dessutom är sommarens kläder så himla mycket snyggare! Nu har man ju faktiskt en sommar att se fram emot, bal, student och alltihop. Och lite i vår faktiskt med, ganska snart redan, nu redan om 10 dagar har vi en stor 18årsfest att se fram emot. Jag och Anton pratade om det förut och vi är riktigt pepp för den! Dessutom så kommer min första lön snart, kommer vara riktigt goa pengar och hyffsat mycket med :) Nu är det dags för varm choklad och en kvällsmacka. Pussis



Jag & Linus en kväll i Vita Sand i somras :)

Balklänningar

Håller på att kolla balklänningar, grymt kul är det! Har några jag tycker är fina. Helgen är spickad förresten, kommer bli grymt kul!


Slut på lov!

Sista dagen på lovet, har gått sjukt fort! Igår jobbade jag på kvällen, Scotts var på Sandra, var hemma vid fyra imorse så är riktigt trött idag. Vet inte om det kanske blir bio ikväll, Caroline skulle höra av sig! Annars ska jag ta det lugnt idag, och just det, min kusin Hanna spelar gothia cup i innebandy just nu och dom är i final, så dom ska spela nu tio över tolv, så det ska vi kolla på, lycka till säger jag :) Nu ska jag äta frukost! Pussis

100103




Lördag!

Blev en tripp in till stan med mamma och Johan, köpte två skor och en kofta, så är riktigt nöjd :)




NYÅR



Orkar inte lägga upp fler bilder =)! Nytt år och nya möjligheter. Dagen/kvällen/natten blev riktigt bra <3

RSS 2.0