INSPIRATION






1:a Advent

Haft en väldigt bra helg faktiskt, långhelg är väldigt skönt. Så man skulle ha det! Efter rugbyn i torsdags vaknade jag & Johan ganska sent på fredagen. När vi väl hade vaknat så julpyntade mamma, jag & Johan. Urmysigt verkligen, älskar julen :) På kvällen åkte vi till Anton där Amanda & Linus även var, var riktigt trevligt. Igår var mamma och jag på julmarknad sen på kvällen var Johan, Anton och Linus här, blev film sen spelade vi spel i ett antal timmar. Riktigt mysigt :) Imorn är det skola igen och jag känner att jag bara vill ha jullov nu, men tre veckor går fort så det är väl snart jul. Nu ska jag titta på fotboll!


S T A G G !

DUBBELSEGER FÖR STAGG!


20.45



PEPP FÖR FEST

trött..

Orkar verkligen ingenting idag, är hur trött som helst! Ser fram emot torsdag, rugby & fest står på schemat, sen ledigt på fredag! Riktigt skönt. Nu ska jag snart bege mig mot sängen. Natti <3




bild från i lördags.

Hos Ida.

Godmorgon! Jag har varit uppe länge, gick upp vid sju för att vara hos ida klockan halv åtta. Duschade och fixade oss lite, sen tog vi bilen in till stan där Ida tatuerade sig, blev riktigt bra och snyggt! Nu ska vi bara ta det lugnt fram till kvällen då det blir fest, riktigt pepp är jag :)



bild från min, johns, elins och miras 18fest i april!

Äntligen fredag & helg!

Galet skönt med fredag :) Imorn peppar vi inför fest brudar! Nu ska jag ha fredagsmys med johan, ha en bra fredagkväll <3



Mariette är galet snygg!

Sjukis

Gårdagen var riktigt lång, fikade och härligt prat med Julia efter skolan, mycket trevligt :) Efter det blev det teater med skolan, sjukt segt var det! Åkte med pappie hem sen. Igår på morgonen tog jag även svininfluensasprutan. Va inte så mycket mer än att jag fick ont i armen. Somnade vid elva, vaknade sen vid ett och hade världens frossa och hög feber, ringde mamma i rummet bredvid, så fick hon komma och ge mig tablett och vatten. När tabletten började verka började jag svettas istället, usch. Allt på grund av den där jävla sprutan. Imorse kände jag mig bättre, men är fortfarande mör i hela kroppen. Får absolut inte bli sjuk nu till helgen, har längtat hela veckan efter det! Nu ska jag til stallet en runda, sen kommer ida. Ikväll tar vi Minibilen in till Kaggs köning och stöttar Stagg! :D Uppdaterar kanske mer sen, Pussis




Den nya bilen :)

New Moon



Riktigt sugen på att se denna!

trailer: http://www.youtube.com/watch?v=yMr0d5qs8ok&feature=related

091117

Haft världens längsta dag idag känns det som, men nu är jag äntligen hemma. Imorn blir nog dagen ännu längre. Slutar vid halv fem, ska sen äta med fröken Axelsson, efterlängtat :) Efter det ska vi på teater med skolan på kvällen, så lär vara hemma sent imorn. Torsdag slutar jag nog tidigt, mycket skönt. Ska nog hinna förbi solariet då, sen på kvällen ska jag in till Kaggs köning tänkte jag & stötta Stagg, blir nog trevligt :) På fredag ska jag träffa älsklingen, sen tidigt på lördag ska jag skjutsa in och följa med ida när hon tatuerar sig, på lördag kväll blir det fest. Låter som en riktigt bra vecka tycker jag :) Nu ska jag äta, hörs kanske senare!


07.01






091115


14.06



Igår kom Minibilen hem! Fett snygg måste jag säga, den ska jag & mammie glida runt i :D Varit i stan nu på förmiddagen med syrran, fick äntligen tummen i röven och köpte paljettleggings, velat ha sånna riktigt länge, så nu är jag glad :) Ikväll blir det finmiddag hos Johan, vi får se vad som händer efter det. Nu ska jag äta och kolla en film!

19.02


09-11-11 15.23

Det blir att kolla på en resa nästa år med dom bästa! Kommer bli sjukt skönt om det blir av :)




16.20



Grymt snyggt!

091109- 16.07

Nu var det längesen jag skrev, har bara inte haft tid i helgen. I fredags åkte jag och Johan hem till Linus och var med honom, hans tjej Amanda och Anton, mycket trevligt :) I lördags skjutsade jag Johan till Rugbyn ganska tidigt på morgonen, jag åkte hem, släppte ut hästarna och sen red, framåt lunch hämtade jag upp Ida och Anton, vi åkte sen in och kollade på fotbollscup i A-hallen med Johan. Kvällen bestod inte av något speciellt.

Jag lånade Skärgårdsdoktorn av min morbror, hela säsongen, har redan sett en säsong, grymt bra är det :) så nu har jag något att göra denna veckan. Lediga på onsdag, det behövs verkligen. Imorn kommer Ida till mig, hon ska sova hos mig på kvällen, så vi får väl se vad vi gör på onsdag. Nu ska jag äta och dricka varm choklad, behövs eftersom det är så kallt!

Pussis


12.21

Nu har jag slutat :) grymt skönt! Väntar hos syrran i hennes lägenhet, ska vänta på ida till klockan halv två, sen kör vi hem till mig, ska ha en riktigt rolig dag! Kanske bloggar senare ikväll.. Pussis

17.46

den första snön har anlänt till Kalmar :D dock har det inte lagt sig än, men det kommer väl! Sjukt mysigt iallafall. Längtar jättemycket till julen iallafall, så himla mysigt med adventsljustakar, tomtar och allt det dära :) Om 3 veckor är det första advent, tiden går så himla fort!

Nu ska jag tända lite ljus och sätta mig framför tvn :)



Hittade en kul festbild från i somras på Gunhamns lilla rumpa & Tallgren :)

21.35

Jag orkar seriöst inte med skolan, har ingen ork att plugga alls! Skoltrött så in i helvete! Är sur ikväll för att jag inte förstår mig på den där jävla kemin. Vill bara ha helg och kunna ta det lugnt och stänga av skoltänkandet helt. Imorn blir det oxå plugg till min egna lektion på torsdag, sen efter skolan på torsdag ska jag träffa ida, mycket efterlängtat <3 Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova, mycket välbehövligt! godnatt :)



Du får mig på topp hjärtat!

20.05


091101

Känns som det var längesen jag skrev nu, fast det bara är två dagar! I fredags blev det fest & sen utgång, jag & carro började dagen i stan, där vi inhandlade lite. Sen åkte vi hem & käkade, fixade oss osv, vi kände verkligen att det skulle bli en toppenkväll. Tog bussen till stan halv nio för förfest hos Emmely, stort tack för det, lätt det roligaste på hela kvällen :*

Dock slutade kvällen med alldeles för mycket dricka och jag & Caroline slutade på en bänk genomfrusna. Dock har jag en väldigt snäll mamma, som ringde och erbjöd sig att komma och hämta oss, du är bra du!

Dagen efter vaknade jag med ett sms från en okänd människa, att jag hade en kamrat som hade tappat sin mobil, jag fattade ingenting, men fick sen reda på att det var Carolines mobil, så försökte få tag i henne, vilken tur att det finns snälla & ärliga människor alltså!

Igår firade vi lillebrors 15årsdag på kvällen, han börjar bli stor lillskiten. Johan sov även hos mig, idag har det inte hänt så mkt. De som inte kom på kalas igår kom på lite fika idag. Efter det blev det fotboll, AIK fick sitt smguld tillslut, dock inte min vilja, hade hoppats på Göteborg faktiskt!



bild från i fredags, a lot of love <3

RSS 2.0